Like crashing cars

Tjenaaaaaaaaaaa

Nu är snart påsken sluuut..bara en dag kvar. Dagen har ägnats åt att städa alla tre bilarna. Mamma körde invändigt och jag gick på utvändigt. Kan säga att armarna durrar som bara den efter att ha hållt i högtryckstvätten. haha. Så kan det gå när inte haspen är på ;)

Igår spelade Real mot Valencia på Mestalla, där de vann kupptiteln. Valencia hedrade killarna när de kom in, så fint <3 Sen vann Real med 6-3 och H gjorde tre av målen. Det sjunde hat-trick för Real denna säsong i alla "kupper". Great!! Känns verkligen som att han är tillbaka nu (y) På onsdag spelar de det tredje El Clasico och det visas på TV3 :D Hur glad blev väl inte jag?! Hoppas H får spela lite då, vore ju kul att se han något den här säsongen liksom...



Valencia hedrar Real <3



H efter ett av sina mål..

Ia åker hem idag också efter att ha varit hemma över påsk. Till min glädje visade hon en grej på sin mobil som gör att hon kan ladda ner låtar gratis!! :D Några braiga låtar är redan nedladdade och en lista har skrivits som hon får ta hand om när hon får tid :) Nu vill jag ännu mer ha en sån mobil. Hmm..kanske ska byta? JAG VET INTE!! Jag älskar ju min som jag har nu också..aja, har ju nån månad kvar att fundera :)

Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0