We're both fighting gravity

Tjenaaaaaaaaaaa

Gårdagen belv inte helt tokig måste jag säga. Åkte först in till stan och lämnade böcker till Katrina medans resten av familjen handlade. Hann nästan läsa klart boken, men inte riktigt. Katrina tyckte iaf att jag skulle be att få tentan där jag var ett halvt poäng från godkänt omrättad. Tydligen hade dom tidigare, med samma tenta, gett godkänt till dom som hade 8 poäng. Då tycker jag banne mig att jag också ska få godkänt! :(
Aja, på kvällen sen blev det träff med flickorna igen. I Am Number Four sågs och mat på McDonalds åts. Filmen var helt okej, måste förresten skriva recension på den nu, och maten var...ja, den var väl okej den med. Trevlig var det iaf och personligen tycker jag att det måste göras om snart, kul att alla var med liksom :)

Nu försöker jag förstå teorierna som jag ska skriva om i vårt PM. Går sådär kan jag säga. Jag läser texten en gång, förstår nada, läser om den några gånger och förstår fortfarande inte vad de menar. HATA! Varför kan inte jag vara smart för? :( Kom på nu att jag måste se filmen Kandahar och skriva referat på den. Gillar inte att jag var sjuk när den visades...jag suger nämligen på att skriva referat! Men men, det ska nog gå :)

Ja, som sagt, tillbaka till pluggandet nu :)
Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0