Mas que nada

Värmen är tryckande mina vänner!! Jag är glad så länge ingen ger mig något att göra så jag får sitta framför fläkten och slippa smälta bort. Luften står helt still här på kontoret och syre är det väl inte överflöd av. Något borde helt klart göras till nästa sommar!

Jag önskar verkligen jag kunde skriva något super kul som ska hända eller redan har hänt, men tyvärr är det lite svårt. Jobbet har varit precis som vanligt och när jag slutar ska jag åka och träna en stund. I tisdags var jag tvungen att avbryta träningen då jag fick ett skavsår av mina byxer på insidan av låret. AJ! Gör lite ont när jag går ibland, men jag tänkte iaf försöka mig på crosstrainern. Får se hur det blir med löpbandet, det var nämligen där skavsåret kom. Jag har dock andra byxor nu så det ska förhoppningsvis gå bra. Vi får se.

Jag gick in förut för att bara kolla tiderna till Harry Potter på lördag eftersom jag och min syster ska se den då, och till fasa upptäckte jag att den inte gick förrens klockan 18!! Vi som gjort upp så fina planer på att vi skulle gå cirka 15.30 och hinna med att åka ut till dataaffären vid universitet först. Ser inte ut som det blir så nu då. Jag som skulle gå till Telia och klaga lite också. Hmmmm. Aja, det får väl lösa sig ändå :)

Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0