When I see your beautiful face

Snyft. Vet ni vad det är för dag idag? Jo, sista allsångsdagen. Snyft. Snyft. Snyft. Sen försvinner dom, mina pojkar Måns och Anton. Ett stort hål kommer punkteras i mitt hjärta. Hoppas hoppas hoppas att de kör på nästa år också!! Kanske blir att sno lite Madrid pengar och åka upp för att se dom i Romeo och Julia om min längtan blir för stor ;)

Drömde något fuktansvärt hemskt inatt också! Higuain och Ramos var med i en bilolycka och dog. Förstår ni vilken sorg jag skulle hamna i om det faktiskt hände på riktigt? Skulle ligga i sängen resten av mitt liv och aldrig vilja stiga upp. NÄE! Fy för att man kan drömma sånt :(

Nu till lite roligare grejer! Jag skickade in min krönika igår till Emma (skrev jag det igår förresten? hmmmm) och såg just att jag fick svar. Ett väldigt fint svar också med lite beröm. Sånt glädjs man alltid av. Gå in och läs vettja!
Sen idag har jag bombaderat stackar mormor och morfar med kort. Alltså, jag har tagit kort på dom. Testat kameran med andra ord! Slänger upp ett smakprov utav bilderna jag tog senare, för datorn verkar inte orka lägga upp några nu ;)

Goodnight and Goodbye



Kommentarer
Postat av: agnes

jag tror jag läste att lena ph skulle ta över efter måns? eller blandar jag ihop det med något...

2011-08-16 @ 19:03:00
URL: http://fakestar.blogg.se/
Postat av: Emma

nä du har så rätt så, men det var en människa på typ expressen som skrev något krönikeaktigt och tyckte hon skulle ta över efter måns, hon som är chef vill dock ha kvar måns ;)

2011-08-16 @ 22:18:53
URL: http://rockpophiphop.blogg.se/
Postat av: martina

DET VAR JU HAN som spelade ROLLE i Greaseeeeeeeeee...... upptäckte jag nu, haha :( :D bäst ju

2011-08-17 @ 12:26:38
URL: http://mrponny.blogg.se/
Postat av: Emma

MEH!! Den såg ju inte jag så nu blev jag ju ännu mer ledsen :'(

2011-08-17 @ 13:00:34
URL: http://rockpophiphop.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0