You keep telling me to leave

Är det gulligt på mailen till Lösnummer eller vad? När jag inte har några olästa meddelanden så står det "Jippi! Du har läst alla meddelanden i din inkorg" Haha. Som sagt; Gulligt! På tal om Lösnummer så stod jag en stund för att få folk att tävla i vår monter, dock kom det inte så många så det var ju inte direkt något jätte jobb. Fick gå lite tidigare också...

Skolan då? Ja, inte började jag 9.15 som det först stod i schemat! Tydligen var det ändrat till 10.15 och så även framöver. Mjo, det tackar vi för, utom det idag. :) Imorgon ser vi (oj nu har jag gått och blivit plural!) fram emot först ännu en 3D lektion, sen ett lååångt hål med bland annat lite lunch med Minis och tillsist manuskursen. Ser fram emot allt tror jag :) OCH ja, 3D kursen har blivit lite bättre. Nu har jag iaf hittat programmet, sen att jag typ inte fattar mycket av det kanske vi inte ska ta upp ;)

TILLSIST! Jag fick mail idag om att jag får fortsätta som biorecensent. Trevlans! Jag var helt hundra på att jag inte skulle få det, men jag hade alltså fel. Inget mig emot... Super glad! :D IHI! 

Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0