Before the storm

Dagen före dagen idag då. Jag har verkligen noll julkänsla. Vad händer med världen? Jag trodde verkligen att den där speciella känslan som kommer varje år skulle komma när jag återigen återvände hem till landet. Icke. Det känns som minst en månad kvar till julafton. En månad kvar till familjen återigen samlas för att mysa och rå om varandra. Men det är inte en månad kvar. Det är imorgon. It's Christmas time...

Jag är ju så smart så trots att jag vänt upp och ner på hela lägenheten så lyckades jag inte hitta Ias julklapp. En suck. Det ledde till att jag fick tänka om en smula och köpa något annat när mamma kom och hämtade mig förut. Jag tänker inte riktigt skriva vad det var jag tänkte ge henne och vad det är jag har bytt till för trots att jag tvivlar starkt så kan det faktiskt vara så att människan klickar in här på bloggen och kollar innan julklappsöppningen. Om det är så så IA FY!!! Haha. Jag är hemlig som en....mja, något som är hemligt ; )

Just det ja! Filmen igår. Den var bra. Om ni har sett den första filmen så tänk allt det gånger typ fem så får ni denna film (Sherlock Holmes: A game of Shadows). Jag älskar som sagt Junior. Det ändrades absolut inte efter att jag sett den här filmen. Helt klart något som kommer inhandlas då den kommer ut på DVD. Punkt. Kan berätta också att två av mina gamla jobbarkompisar från i somras var där och kollade på filmen också. Haha. Självklart de två söta killarna. Jag hade precis kommit över min lilla kärlek på den ena av dom när de nu plötsligt dök upp. Turis att det var typ fullt i salongen så det aldrig blev tillfälle för ett "Hej!" för då hade jag banne mig varit lost igen ; ) Nu tror jag att jag klarade mig...med en stor betoning på tror! Haha. Så kan det gåååååå. BTW! De har samlarmuggar med Alvin och gänget nu på bion. Självklart blev det en sån för mig! MIHI. Jag älskar de där samlarmuggarna. Så fiiiiiina.

Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0