It starts to be home


(ursäkta kvaliten, bilden är tagen med mobilen...)

Nu har jag fått upp en vägg av postrar och det min JONAS-vägg. Den fick vara ovanför sängen, vilket kanske passar bra då jag sitter där varje morgon med frukosten och kollar på ett JONAS avsnitt ; ) höhö. Lite tavlor på en annan vägg är uppe också, men det är inte så mycket. Jag tror nästan jag fortsätter med resten typ imorgon...om jag orkar. Annars tar jag det nog på torsdag då jag är ledig. Måste dock plugga så jag vet inte riktigt hur jag ska göra. Hmmmm.

Idag var det tänkt att jag skulle på utbildningsmöte med Lösnummer om grävande journalistik, vilket jag tycker låter ganska intressant. Dock då jag inte helt kommit iordning här hemma plus kom på att min manusanalys snart ska in så bestämde jag mig för att hoppa över det. Lite tråkigt, men ganska skönt att inte behöva stressa en massa. När jag ändå pratar om Lösnummer kan jag ju fortsätta på det spåret. Jag funderar lite på att sluta. Emma mailade för någon vecka sen om att vi var så många i redaktionen att de inte kunde ta in fler fast de står på kö. Därför är det viktigt att vi som är med tar på oss uppdrag och är aktiva. Det känner jag inte riktigt att jag är. Visst att jag läser in nyheterna, men det är ju inte så mycket. Jag skriver ju inte särskilt mycket till själva tidningen. Dessutom har jag ju knappt hunnit närvara vid mötena den här terminen och med Filmklubben nästa år känns det som att det kan bli lite mycket. Dock älskar jag ju verkligen att få recensera. Men ja, det är ju inte så troligt tror jag att jag får fortsätta med det nästa termin också : ( Aja, jag ska tänka på det ett tag. Om jag slutar nu utan att ha tänkt ordentligt kommer jag ju utan tvekan ångra mig! Så ja, vi får se helt enkelt.

Nu är jag så trött så jag tror jag tar och fixar lite med mitt treatment och sen kryper ner i sängen och kollar en film. Kanske någon julfilm? Det snöade ju faktiskt lite idag ; )

Goodnight and Goodbye

Kommentarer
Postat av: Martina

ÅH VAD FIIIIIIIIIIIIIIINT! :DDDDDD

2011-12-05 @ 19:33:47
URL: http://mrponny.blogg.se/
Postat av: Emma

IHI :D och jaf fick plats med allt! Emma glad ; )

2011-12-06 @ 20:33:28
URL: http://rockpophiphop.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0