The day I die

Usch vad jag känner mig nere. Tror all flyttnoja har kommit. Kanske var för att jag var i skolan idag och inte kunde ta bilen hem. Kanske för att jag var påväg att svimma under lektionen. Usch. Jag vet inte. Som sagt, känner mig ändå oerhört nere. Kanske är för allt nytt och jag vet att jag inte kan gå tillbaka till det gamla. Huvudet är helt mosigt och helst av allt i världen just nu vill jag bara krypa ner under täcket och sova resten av livet. Aldrig behöva vakna och behöva tänka på en massa saker. Tänk om det skulle gå. Ibland vore det det bästa sättet att hantera livet tror jag...

Vi fick veta idag i skolan att vi ska ha ett miniseminarium imorgon på några texter. Tack. Inte har jag hunnit läsa dom inte, och när jag mår såhär orkar man för sjutton inte. Kan han säga till lite innan kanske? Jag har iaf lagt upp mitt treatmet nu. Får se hur det går. 

Nä människor, nu ska jag inte sitta här och prata om att jag mår skit, jag går helt enkelt och lägger mig istället och hoppas på att jag mår lite bättre imorgon när jag vaknar. 

Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0