A big black horse and a cherry tree

Tar tillfället och skriver en rad eller två. Måndag och tisdag har varit fullspäckade kan jag lova så jag har inte hunnit med bloggen.

Alla hjärtans dag blev lite mys. Åt lunch med Mina och fick sen köra hennes bil :D SJUKT läskigt vill jag lova!! Sen köpte jag även en bukett blommor till mamma som tack för all hjälp jag fått med körkortet och så. Har inte mått på topp med allt runt det och hon har verkligen stöttat mig och så. Ett <3 till mammsen :) Sen bjöd jag Ia på bio, förhandsvisningen av "Min låtsasfru". Sjukt bra film vill jag lova, höll på att skratta ihjäl mig både en och två gånger!! :)
Igår började jag spanskan igen. Sötaste gruppen har jag hamnat i med två pensionärer, en student och en som inte var där (vet därför inget om henne). Läraren var super också så jag längtar redan till nästa gång!! :D De andra prata också om att de brukade hitta på något i slutet, typ gå och äta tapas, med läraren och bara umgås. Mys <3

Nu sitter jag hemma och försöker komma igång med kaninhoppar artikeln till nästa nummer av Lösnummer. Fick veta i måndags att det inte bara skulle vara en sida utan ett helt uppslag!! Puh, bara att sätta igång då, och eventuellt ringa tjejen som höll i det igen. Får se om jag åker dit på lördag också, de skulle nämligen ha yttligare en tävling då.
Ikväll är det Scenisk Produktion som gäller. Tror det är kostym på schemat, alltså fortsätta med min och Saras clown som älskar mat och stinker. Haha, ja kära nån. Kul kan man ha ;)

Just ja, lovade mamma att städa köket också! Bara att sätta igång då...
Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0