Maybe you're gonna be the one who saves me

Har precis skickat in artikeln till Emma, men den vart piss så jag räknar med att få ändra typ hälften. Nu sitter jag och väntar tils jag och Ia tar oss en trip in till stan och Marieberg. MEN, det är inte det dagens inlägg ska handla om, nä idag blir det skvaller och andra godbitar ;)

Kan börja med att säga att jag leder i tävlingen om tröjan på facebook. Jag har nu 40 likes och den som ligger två har 24. Är lite rädd bara att hon ska dra till med en massa likes och gå om igen...Hmm, men det känns bra just för tillfället iaf :)

Sen måste jag säga att det går snabbt till i Hollywwod. Var det inte bara förra veckan Jake Gyllenhaal och Taylor Swift var det sötaste paret i världen? Läste idag att de gjort slut och verkade a gjort det för tusen år sedan. Sen läste jag också att "efter veckor av kärleksspekulationer visar äntligen Ryan Phillippe och Amanda Seyfried upp sig", men HALLÅ!!??? Nog visste jag att det inte var helt perfekt mellan Amanda och Dominic, men liksom, vaddå veckor av kärleksspekulationer? Jag hänger helt enkelt inte med...börjar väl bli gammal eller nåt ;)

Sen vill jag nämna att det ryktas om att Saade har lämnat duschen och går ut lite hårdare i årets Mello, han ska nämligen få krossat glas på sig!!! Kan bli intressant...



Bild från Saades repetition där han står i den glaskupa som ska krossas över honom...

See you later alligator..
Goodnight and Goodbye


Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0