Om ett litet tag just nu snart

Nu har jag faktiskt varit duktig och pluggat en del, *stolt*. Har också skrivit ner de tider som finns på mitt schema hittills om den bestämmer sig för att inte funka igen. Har dock mailat och fått svar från en tjej som skulle hjälpa mig att få tillbaka schemat på Blackboard. Skönt, skönt..kan ju vara bra att ha liksom :)

På tal om Blackboard! Vi som går film fick ett litet meddelande om en extra kurs man kan gå under ett år som handlar om filmproduktion. SKOJS! Dock är det bara två från Örebro som kan gå, men lämna in en intresseanmälan kan man juuuu. Har ju inte gjort särskilt många filmer, men det kanske kan gå iaf. Får skriva ett super brev istället :)

Jag lyckades inte vinna ett enda pris i novell-tävlingen heller, men det är skitsamma. Slängde ju ändå bara ihop den lite snabbt utan att verkligen lägga jätte mycket energi på den. Det var ju liksom själva kvällen jag ville gå på, inte vinna pris (även om man hoppades och ville vinna :P). Fick iaf mail om det idag och Twilightkvällen börjar klockan 18 den 10:e med prisutdelning och sen filmtittande :) Mycket på gång nu alltså. Två tentor innan veckans slut, Idol turné på lördag, Twilightkväll på måndag nästa vecka följ av yttligare en tenta och biotittande på tisdagen och med början nästa vecka är det hårdträning som gäller så jag om sisodär 3-4 veckor kan vara en stolt ägare av ett körkort. Yes please :) 


(Ursäkta, jag var bara tvungen eftersom låten jag lyssnar konstant på nu förtiden får mig att tänka på honom :P <3)


Nu blir det lite snabbplugg innan Året med kungafamiljen börjar. Ska bli intressant att se om de tar upp boken ;)

Goodnight and Goodbye  



Kommentarer
Postat av: martina

du hade ju inte liiite att göra du heller ;)

2011-01-03 @ 20:04:26
URL: http://mrponny.blogg.se/
Postat av: Emma

höhö, men när du skrev om allt du behövde göra så började jag tänka efter och kom på att jag också hade lite på schemat ;)

2011-01-03 @ 21:33:26
URL: http://rockpophiphop.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0