Utan ett andetag är det slut

"Nej förresten, jag kan inte nästa vecka, då är Jonas Brothers i stan"

Tycker att denna mening, hämtad från Baksmällan, är en bra start på det nya året. Hoppas bara att jag får chansen att säga den också, eller iaf att de är i landet! Ska försöka dra mina två sista dagar på 2010 i korta drag..

Torsdag; Hände inte särskilt mycket. Började plugga lite och kom faktiskt lite framåt. Stolt över mig själv ;) Sen på kvällen iaf fick jag mamma att kolla på Twilight! Hon sa att den var bättre än hon trott, men lite långtråkig. Hon är iaf på att kolla på de andra två också med mina lovande ord att de är myyyyycket bättre än första! höhö, men men, hon har ju sagt att hon tycker det är coolt när Jacob förvandlar sig till varg på reklamen ;)

Fredag; Efter att jag funderat lite och kommit fram till att jag inte bara ville sitta hemma hela nyårsafton utan faktiskt göra något så fick jag med mig Ia och mamma på bio. Narnia filmen blev det och APA vad bra den var! 3D är typ skiiiiit coolt och jag ääälskar Ben Barnes ;) Men ärligt så var den riktigt, riktigt bra. Tror vi alla var överens om det när vi kom ut ur salongen. Ah, jag skulle kunna sitta här och skriva ett jätte långt inlägg om filmen, men det är ingen som orkar läsa så jag skiter i det. Jag lämnar det så och går vidare.. Väl hemma fortsatte vi vår filmkväll och kollade först på Prinssesan och Grodan och sedan på All about Steve. Båda var lite konstiga, men helt okej, och inte alls i klass med Narnia. Men, jag måste säga att det blev ett bra avslut på ett super 2010.



Att jag missade att skicka in till Andreas Carlsson tävlingen ska jag nu lämna bakom mig och istället blicka framåt mot 2011. Jag känner på mig att det här kommer bli ett riktigt bra år! Ett år där drömmar slår in! Det är bara att sluta ögonen och njuta en stund :)

Goodnight and Goodbye


Kommentarer
Postat av: martina

åååh jag måste också se narniiiiiiia :D

2011-01-01 @ 16:53:20
URL: http://mrponny.blogg.se/
Postat av: Emma

hihi, om du inte har någon att gå med så är jag lätt på att se den igen ;)

2011-01-03 @ 12:52:31
URL: http://rockpophiphop.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0