Feel Your Heart Beat!

...ja så låter det, slogan till ESC 2011. Det står för att musiken är något vi alla älskar, som helt enkelt får våra hjärtan att slå. Det står också för att det finns så mycket olika stilar i musik, nån för alla, och det spelar ingen roll vad man pratar för språk eller vem man är, det är det helt perfekta för Eurovision! För det är ju det Eurovision handlar om! Älskart!



Gick just in och kollade min studentmail och fick en positiv överaskning. Tentan jag gjorde som jag har väntat på så jag får ihop mina poäng fick jag inte G på...JAG FICK VG (vilket jag och Katrina kommit fram till motsvara gymnasiets MVG). Inte så pjåkigt. Jag som var rädd att bara för att jag räcknade med att få G så skulle jag få U och inte kunde räckna med de poängen. Skönt vill jag lova. Och läraren vi hade idag skulle lägga in betygen senare under dagen och så fort hon kunde sa hon så jag hoppas på det också nu snart. Yes, och så voila så kommer jag in på B-kursen. En liten grej bara... När det inte var säkert om jag skulle komma in på min kurs så sa en studievägledare att jag skulle göra en senanmälan till någon annan kurs och nu har jag kommit in på Scenisk produktion som bara är 7,5 hp. Mailade och frågade om jag kunde läsa båda och det gick tydligen bra. Scenisk produktion är lagd kvällstid också så det ska förhoppningsvis inte krocka med B-kursen. Såååå, jag får sätta mig ned och ta en lång funderare, ska jag läsa Scenisk produktion eller Spanska? Vill läsa båda och mamma tycker inte jag ska vänta förlänge med spanskan om jag vill ta upp den igen samtidigt som jag inte vet om det går att gå Scenisk produktion nästa termin eller den efter det. Hmmmm, ah, tänka som sagt..... (och ja, anledningen till att jag skriver ut Scenisk produktion så mycket är för att jag tycker det låter bra...proffsigt på något sätt :P)

En positiv överaskning fick jag också när Mina klev på bussen. Yesbox, vi bestämde att vi eventuellt skulle göra våran film i helgen eftersom adamssparklyswedes har flyttat fram deadline en vecka. Som om dom insåg att vi båda varit sjuka och inte hunnit göra den. Hehe, gulliga är dom, men jag antar att vi Glamberts måste hålla ihop ;) 
Seminariet idag gick inte såååå dåligt heller. Läraren var jätte trevlig och så även de övriga i klassen som lyssnade.. ja, det var la allt jag hade att säga om det tror jaaaaaag :)

Vet att Real spelar nu klockan 22 och jag vill så hemskt gärna kolla, men mitt huvud vill bara sova en stund så jag får helt enkelt sjuta upp det till nästa gång, då förhoppningsvis H har kommit tillbaka <3

Goodnight and Goodbye


Kommentarer
Postat av: Svendina

It is the coolest site,keep so!

2011-08-24 @ 20:38:37
URL: http://svendina.blogmakale.com



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0