Sometimes it lasts in love

Hej på er alla!!

Morgonen är tidig - eller i mitt fall - väldigt sen. Ingan sömn blev det alltså inatt, men det var det fasiken värt. Fy satan vad jag gillade filmen! Precis så ska det se ut - spänning som blandas med den bästa humorn som finns. Vissa scener var super sorgliga och det var speciellt en scen som jag tyckte var en jobbig scen..vill inte säga vilken om folk inte vet vad som händer, men jag kan säga att Snape ingår i den trots att man inte riktigt får se honom i bild utan de mest bara visar Harry, Hermione och Ron just då. När/Om ni ser filmen kommer ni fatta precis vad jag menar! Var på några ställen också som publiken brast i gråt. Snyft. Samtidigt som det fanns scener då det aploderades och jublades. Haha, alltid en upplevelse att se en film så här på smygpremiären med alla fans ;)
För att summera iaf så kan jag verkligen rekomendera den, speciellt om man redan har sett de andra. Helt klart den bästa i serien om du frågar mig. Funderar redan på att gå och se den igen..men vi får se, jag och Mina har pratat lite om att se X-Men också så. Jag är trots allt inte gjord av pengar ;)

Nu ska jag återgå till arbetet. Helt tomt på kontoret är det vill jag lova. Lite skönt ändå så jag kan ta en mjukstart med blogginlägg och lite lyssning på Adele. Skönt också med att börja klockan 6 på morgonen är att man eventuellt kan gå hem halv 3 :) höhö

Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0