Allting du vill ha är egenskaper som jag inte har

Tjaaaaa

Ännu en måndag rullar på för fullt. Hela förmiddagen har gått och en del av eftermiddagen är påbörjad. Vad har jag gjort? Expedierat två ärenden, fikat och ätit lunch (passade även på att plugga lite på fikat..). Kan säga att jag har absolut nada att göra. Allt som jag ska ha gjort är ju som sagt klart och min chef kunde inte komma på något. Alltså sitter jag här och bara väntar tills någon har något åt mig att expediera. Känns lite onödigt, men men. Om det är det jag ska göra för att få in pengar på kontot så fine, I'll do it!

Igår blev det jobbjobbjobb, hemma alltså. På grund av alla broms var vi tvungna att flytta in hästarna och därmed fick jag lov att köra in lite hö. PUH! Sen städade jag klart hos mormor efter att jag började med det i lördags. Sa åt henne att jag inte ville ha betalt den här gången och hann smita innan hon hann ta fram sin plånbok, dock hade mamma tydligen fått ett kuvert som hon la in i mitt rum med betalning. Haha..aja, bara att tacka och ta emot antar jag ;)

Fick ett mail från CDON om att jag nu kunde förhandsboka nya Pirates om jag ville. GRACIAS! Men eftersom den inte kommer förrens i september beställde jag några andra filmer. En av de jag beställde var Underworld som jag har varit lite sugen på ett bra tag nu. Kollar den och ser om jag gillar den innan jag köper tvåan och trean. Såg också att en fyra kommer i höst. Om någon inte har hört talas om den så handlar det typ om vampyrer och varulvar och deras krig mellan varandra. Eeeeeehhh, ja eller jag kan ju berätta mer när jag sett den ;)

Varför finns inte alla filmer att köpa för? Försökte hitta en av Ben Barnes filmer på CDON, men lyckades inte få fram något :( Om det är någon som har någon idé om vart jag kan köpa denna film så säg gärna till, för jag vill haaaaaaaaaaa!! Locked In heter den.





(För bildkällor, klicka på bilden...)

Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0