Why didn't you tell me

Som om himlen föll ner på jorden och en ängel stannade hos mig.

Jobb på en lördag. Kanske inte något jag vill göra varje vecka, men det var faktiskt ganska så trevligt. Bara bygglov där i hela huset och cheferna bjöd på mat och ja...allmänt mysigt faktiskt :) Kan gott göra om det någon gång innan sommaren är slut om det skulle behövas!

Igår efter jobbet åkte jag till Agnes där det blev lite mat och trevligt prat med henne och Martina. För längesen jag träffade tjejerna sådär nu asså. Fick lite presenter också vilket jag verkligen inte hade väntat mig! Haha, men det var ju trevligt :) Ett presentkort och en bok med recept på tapas. Inga dåliga presenter med andra ord :D Kort varsel blev det dock för det bestämdes på torsdag när jag precis skulle sova, haha. Ah, det får göras om heeelt klart. Första gången jag såg tjejens lägenhet också och ujjjjjjj vad fin den var!! Ah, bra kväll alltså :)

Såg någonting på twitter som nästan fick mitt hjärta att stanna. Min Ramos i mitt Sverige!!! Han skrev den 30:e juni att han var i Stockholm som han tyckte var jätte fint och verkligen rekommenderade det. Sen skrev Mohombi på sin twitter att han var tillsammans med Ramos och RedOne. Assååååååå, fatta om Ramos är med och sjuner lite på någon ny låt eller nåt!! Han är ju lite musikaktig av sig...DJ i bussen när landslaget åger och så, och på min bok om landslaget sitter han med hörlurar och Ipod. GULL! KÄRLEK! HJÄRTA! <3<3<3

(bildkälla)

(bildkälla)

Lite mer uppdatering om vad som hänt sen sist, det var ju trots allt ett tag sen jag skrev något här på bloggen ;) I onsdags tog jag och tre från jobbet en liten tur till BraBegagnat eftersom de hade rea innan de stängde för sommaren. Har aldrig varit där förut, men jag hade ju bil och de ville dit så...ja, det var ju trevligt ;) haha. Aja, så kan det gå... På kvällen sen blev det bio med Mina, Pirates för tredje gången. Såååå bra den är alltså!! Älskar den :) När vi skulle köpa biljetter och lite att dricka och äta kom vi till Elin som jobbar där (hon som jobbat på Karro) och när jag bad om en Barbossafigur och nämnde att jag redan hade en Jack sa hon "Ja just det, du fick en sån förra gången" HAHA, jag går nog lite för mycket på bio ;D Ah, nu ska jag inte förlänga inlägget alldeles för mycket, kan bara nämna att bilen gick söder och sen blev den lagad...haha, what? aja, men ni kanske fattar ;)

Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0