I hear the tears of a Clown

Minutrarna går och jag vänder och vrider på mig. För varje minut blir jag ett minut äldre och en minut kortare på liv. En minut. En minut blir till fler minutrar. Ligger på golvet och tittar upp i taket. Efter ett tag känns det som att taket sakta närmar sig och en känsla av att vara instängd hänger plötsligt på mina axlar. Inget blir som vi vill här i livet. Och allt som vi någonsin velat ha försvinner med minutrarna som passerar för att försvinna för alltid. En minut. Så länge men ack så kort. En minut i början och slutet på resten av mitt liv.

Idag har jag väntat. Väntat på att få flytta hästarna till Åsa. Vår bussförare skulle komma vid två men blev en aning sen. Synd. Mina skulle tydligen ha födelsedagsfirande klockan fem vilket jag inte hann till eftersom jag efter körandet av hästarna lovat mormor att städa hos henne. Aja, halva huset städat iaf, resten görs imorgon. Minas firande löste sig till att jag svänger förbi hos henne en stund på torsdag. Trevlans :)

Kan säga också att jag upptäckt Veronica Maggio. Tjejen har några riktigt bra låtar!! Hennes gamla låtar är jag inte så förtjust i, men de nya är faktiskt helt okej. Tycker inte om att jag gillar dem, men vad ska man göra? Bra musik är ju ändå bra musik ;)

Vill avsluta inlägget med en super fin video. Vill man inte bara åka till Madrid, göra en tatuering och bara...bära tröjan när man ser det här? Åh, älskar dem!! <3



Goodnight and Goodbye

Kommentarer
Postat av: agnes

veronoica maggio är skitbra ju! :)

2011-06-19 @ 10:24:31
URL: http://fakestar.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0