Far from home

Då var det klart. Grekland valde bidraget jag fasade för :( Hoppas det betyder att Sverige för en gångs skull väljer rätt! Annars har ju alltid Grekland varit det land jag hoppats på då våra bidrag inte alls varit ESC-vänliga. Men i år går alltså inte det, så nu hoppas vi väl på en Saade då :)

Igår innan min lektion hämtade jag upp Mina och vi åkte upp på stan. Bråttom hade vi så vi fick halv springa, haha. Två biljetter till Piltshowen, ett engelsklexikon och en vatten flaska som Mina fick av telefonsnubbarna på Vågen gallerina blev det ändå. Haha, "Han hade ju bruna ögon". Bäst alltså :)
Lektion sen med kostym och ljus i fokus. Valde musik fick vi göra också. Mitt förslag på Adams "Aftermatch" gick nästan igenom, men det var en som inte gillade att ha text i musiken till en dansföreställning, så vi fick ta två andra låtar istället. Funkade dom med :)

Idag har det varit Italien som stått på schemat. Filmen vi såg var helt sjuk igentligen. Slutade med att de goda fick se sig besegrade av de onda. Slut scenen var att en präst sköts ihäl och en liten pojke som såg på. Dessa hade ju självklart varit ganska starka i filmen. Innan hade pojken även sett sin mamma blivit ihjälskjuten och prästen sett en vän torteras till döds. Som sagt, lite sjuk film egentligen..
Aja, fika blev det med mamma sen och en påhälsning på cederbacks sen innan mamma gick till massör och jag satt utanför och väntade. Inget roligare än så, även om det var riktigt trevligt :)

Roligare än så blir det inte ;)
Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0