For the ones lost and can't be found

Hola :)

Har kollat på första delen av programmet om Eurovisions historia. De tar upp väldigt mycket om att man kan se Europas historia i Eurovision. Riktigt intressant att se faktiskt. Som till exempel vann Spanien 1968 pga att Franco hade mutat en massa länder. Helt sjukt egentligen. Men de tar också upp hur mycket den har ändrats de senaste åren, alltså de åren då jag har älskat den. Det är verkligen som att gå in i en helt annan värld, nästan som en fantasivärld..kanske det är därför jag fallit för den? Skulle inte förvåna mig..det förklarar ju faktiskt varför! Har undrat så länge och nu bara kom det till mig, haha ;D eller nåt... Men det är en faktiskt en väldigt stor tävling (tydligen det största underhållningsprogrammet i världen!!) som helt klart väcker känslor. Jag menar, om man inte gillar den så har man ju ändå en åsikt om den, många hatar den ju..varför förstår jag inte, men det är ju inte upp till mig. Smaken är som baken och det är väl väldigt tur det ;)

När jag ändå är inne på området så kan vi ju återgå till årets tävling. Det har nu kommit fram att Stefan Raab (den manliga programledaren) ska framföra Satellite tillsammans med ett storband, sina programledar kollegor samt Lena själv. Tycker det är jätte dåligt att Lena får vara med alls! Det är ju verkligen orättvist mot de andra bidragen. Inte okej med andra ord..
En annan sak är att det till i år har ändrat hur de ska presentera resultatet av röstningen. De ska nu inte ha en redan klar ordning om vilket land som ska avge sina röster när, utan nu ska ordning avgöras när juryns röstning är avslutad. Detta för att det inte ska kunna vara klart efter halva röstningen vem som vinner, utan spänningen ska förlängas typ 15 minuter. Hur ska jag överleva? Om Sverige är med och får lite poäng så kan jag inte lova att jag lever på söndag ;) Sjukt att de ska tortera folk på detta vis..tänk bara på stackarna i Green Room...

Ja ni, mer än så orkar jag inte blogga idag. Kan komma ett litet inlägg imorgon också, det är ju ändå dagen D, dagen jag längtar efter hela året ;)

Goodnight and Goodbye

Kommentarer
Postat av: agnes

har du testat na:s "vad kan du om tidigare schlager-em"? :) länken har du här annars; http://na.se/tidsfordriv/1.1204604-quiz-vad-kan-du-om-tidigare-schlager-em-

2011-05-14 @ 07:37:50
URL: http://fakestar.blogg.se/
Postat av: Emma

haha, nej den har jag inte gjort men vet inte om jag vågar..kommer säkert inte få ett enda poäng ;D

2011-05-14 @ 19:57:56
URL: http://rockpophiphop.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0