Is it hard for you that I still care

Vart tog solen och det varma vädret vägen? Det försvann.. eller iaf värmen :( Aja, bara att klä på sig lite mer. Har inte super mycket på listan "att göra" idag. Mamma tog bilen så jag kommer inte så långt.. eller jag kan ju ta golfen, men det går för sjutton inte att köra!! Nä, det blir bara att vara hemma för min del :)

Repetionerna håller på för fullt inför Eurovision. Inte långt kvar nu asså. Saade åker imorgon och ska väl upp på scenen snart också, kommer dock inte ihåg exakt när det var..
Kan iaf säga att det låter både bra och dåligt där borta på scenen. En av mina favoriter är (och jag skäms nästan för att säga det!!) Ryssland. Blixtarna som kommer i början av framträdandet är sjukt snygga!! Me love :) Däremot tycker jag banne mig han har snott några steg från Saade!! Den jäkeln!! Och så klagar han på att Saade snott från honom förut. Lovar er att han inte gjorde alla stegan han gör här på scenen när han visade upp bidraget första gången..BLÄ på honom (fast ändå, bra framträdande...)



Jag vet att det är sämsta kvaliten och att man inte hör musiken så bra, men det är ju bara första repetitionen...

Kan meddela också, har inget med ESC att göra men men, att Mina inte kunde se Thor. SÅ någon som har lust? Vill inte gå själv :( Håller mina tummar för att MARTINA och AGNES ska SVARA på mitt meddelande på facebook. Får värsta paniken när folk inte svarar, haha. Jag vet, t å l a m o d, men det ligger inte direkt i släkten att ha det kan jag lova ;) höhö

Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0