Nothing is always something

Okej, inget inlägg igår tyvärr. När jag kom hem igår var jag super trött och bestämde mig för att jag banne mig skulle se ett Grey's avsnitt utan datorn i knät. Så fick det bli. Kan ju börja med att kommentera att jag absolut älskar det programmet! Samtidigt hatar jag det. Blir alltid så frustrerad när rösten (oftast Grey!) börjar prata igen och man vet att det tar slut. Nu slutade det ju så man dog också. Han får inte bli sjuk igen!! : (

Aja, gårdagen annars var det väl? Min otur kom krypandes och självklart blev det skräck hela dagen på föreläsningen. Dock funkade det med klippen, de var inte så hemska. De som var mindre roliga spenderade jag med ögonen på skärmen på mobilen. Yesssss. Efter föreläsningen sen åkte jag ut en sväng till M-berg för inhandling av det ena och det andra till flytten. Lite är kvar att inhandlas, men det börjar se bra ut nu. Genom en sväng in på Bokia för att köpa en ny penna hittade jag något fantastiskt! Sista boken i Eragon har kommit. :DDD. Arvtagaren heter den och det var nära att jag köpte den ska jag säga. Dock visste jag att min mamma skulle mörda mig om jag gjorde det så det blir att önska sig i julklapp. Om jag inte skulle få den i ett paket under granen så är den nog kvar på mellandagsrean. IIIHHHH! Som jag väntat :D
BTW, jag måste tillbaka till M-berg snart med kameran med. Utanför Pacos har de ställt upp ett träd helt gjort av ljusslingor. Jag höll på att dö när jag såg det, så sjukt fint! Awwww <3 Jag kan inte hjälpa det, julen är det bästa på hela året ; )
Handledningen sen. När jag kom tillbaka till universitetet väntade cirka en timmes väntan och plugg. Fick dock besök från han som hade handledning efter mig så vi pratade lite innan jag pluggade vidare. Han berättade bland annat att när han flyttade till Grankotten hade han haft gula tapeter med kycklingar på : / Jag är nervös! Dock sa han också att en massa lägenheter där uppe blivit renoverade så min kanske var helt nyrenoverad. Det låter bättre ; D HANDLEDNINGEN var det ja! Haha. Det gick bra. Agneta började med att kommentera att det var en riktigt bra idé (kommer inte ihåg exakta ord, men superlativ fanns med...höhö). Lite grejer skulle jag ändra på och jag tror det kommer bli ganska bra när de där ändringarna är gjorda. Mmmmm. Vid några scener fick jag förklarat att det var väldigt fina scener. Iiihhhh. Emma glad : )

Idag är det städning av kök, hänga upp tvätt, ta in ved och PLUGGA som gäller. Tentan imorgon ser jag verkligen inte fram emot. Det är nästan så jag inte vill gå. Jag får ju ändå inte godkänt så : ( Hmm, men men. Man måste väl försöka varje gång antar jag. Plötsligt händer det, eller hur är det nu? ; )

Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0