Today won't mean a thing in a world who doesn't care



Det känns verkligen som fredag idag! Hmm, konstigt. Det är ju bara torsdag liksom. MEN det är inte bara torsdag, det är också exakt två veckor tills jag får tillgång till lägenheten. Som ni kan se av bilden här ovan så kom första räckningen på posten idag, det var ju jätte roligt...ehehe. En annan rolig sak kom också på posten idag och då pratar jag självklart om Hala Madrid magasinet som är enbart för Madridistas. Awwwww. Dock var det på spanska helt och fullt så nu får jag träna upp min spanska igen! GULD! Saknar att plugga spanska så sjukt mycket ska ni veta. Om de haft kurser på universitetet så hade jag helt klart läst det i vår istället för den kursen jag nu ska läsa som jag inte är alls särskilt sugen på. Hmm. 
Som ni ser har även Harry Potter kommit, dock för några dagar sen. Samlingen är nu komplett : ) 

Mamma är borta för tillfället och kommer inte förrens om några timmar. Eftersom "tanterna" ska ha träff här hemma ikväll så har jag fått mina order om saker som måste göras och som mamma inte hinner. Typ hälften är gjort och resten ska väl göras nu också. Duka bord står väl högst på listan över det jag har kvar. Yesssss. Hunnit börja packa har jag gjort också och en sak ska jag säga er, när jag lade fram alla Cola-glas mådde jag illa. Nu har ju inte alla glasen ett mål på McDonalds bakom sig, men ändå. Usch, det är verkligen överflöd på glas! 
Aja, ikväll pratade vi väl om? Mjo det tror jag bestämt. Jag ska INTE vara med på tantmiddagen så jag drar mig ner till systra mi för en systerkväll där vi ska se de sista Pirates-filmerna som vi inte hann med senast. Min plan är att ta med mig mina Pirates-muggar för att få en fulländad Pirates-kväll : D höhöhö

Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0