Don't pretend to be someone else

Orka se folk och inte bry sig

Är sjukt trött vill jag meddela. Ska veckan som knappt börjat någonsin få ett slut? Det är inte det att jag tycker saker är tråkiga, men att det är så mycket att jag knappt hinner med. Till min fördel var att föreläsningen idag slutade 14 istället för 16. Till min nackdel hade jag ingen bil idag så jag fick ta bussen hem vilket tog ett litet tag. Magen kurrar också och då går det inte att vara effektiv. Men men. Har iaf fått lite gjort på artikeln, hoppas verkligen vi får ihop detta. Duktig som jag är så glömde jag kameran imorse så jag kunde inte fixa enkäten som jag hoppats. Drar in och gör den imorgon istället innan gymmet. Blir nog bra det där :)

Min synopsis är typ klar. Då jag inte fått tillräckligt med info om cancer så jag kan få det som jag vill så blir det lite konstigt. Låter noll proffsigt, men jag antar att det är lugnt då vi faktiskt håller på och lär oss. Tror ändå jag ska ändra lite. Är verkligen inte nöjd. Nä, inte alls.
Tentan inför fredag är jag dock lite lugnare inför. Men bara lite. Läraren prata typ hela tiden om att den kommer vara jätte lätt och vi genom att vara på föreläsningen idag och förstått bara lite utav den kommer få VG. Låter ju bra, men samtidigt är jag så dålig i situationer sådär så jag kommer säker få omtenta ändå. Blir inte förvånad alls, blir mer förvånad om jag faktiskt skulle klara den. Ska läsa lite mer i boken så fort jag fått lite mat i magen så får jag se. Hoppas på det bästa ändå.

Goodnight and Goodbye



Kommentarer
Postat av: Martina

emma, jag kommer inte på nåt bra svar på din fråga :( du kanske kan vara tråkig.. eller det är ju jag som är tråkig och säga att det mesta är sevärt ;) det finns ju alltid nåt ställe som alla gillar liksooom, haha

2011-09-13 @ 19:00:13
URL: http://mrponny.blogg.se/
Postat av: Emma

haha, okidoki. Det blir ett fint svar det ;) uppskattar iaf att du ställde upp! :)

2011-09-13 @ 19:26:38
URL: http://rockpophiphop.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0