So this is what we hope for

Klar med recensionen. Känner dock att jag kanske inte gjorde som man skulle. Det viktigaste var att få fram mig i texten, men jag har fastnat i att skriva recension som det ska vara till Lösnummer. Haha, men men. Då får han väl klaga då! Skit samma. Recensionen blev helt okej. Filmklippet är också valt, blev självklart Pippins song. Kan ju liksom inte bli bättre än så. GREAT! Då är ju de uppgifterna klara. Börjat läsa i boken har jag gjort också och det enda jag oroar mig för är att boken är för gammal och det är den nya vi ska läsa. Aja, det löser sig nog :)

Ska försöka skriva lite på artikeln till tidningen nu tänkte jag. Haha, hur det nu ska gå. Äsch, det blir nog bra tillslut på något sätt. Måste skriva synopsisen också, men jag får se om jag väntar till typ tisdag med den. Ska se om jag får svar från cancerfonden som jag mailade en fråga till som kan vara hjälpfull. 

Just det! Jag var på M-berg idag med la familia. Köpte lite saker men kom på att jag verkligen måste till Lindex. Ett inköp som vill göras är den där svarta hatten jag skrivit om förut. mmmm. Vill ha! Haha

Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0