Supernatural

Gäsp! När mamma öppnade dörren till mitt rum och dessutom sa att det regnade ute var jag inte snabb upp ur sängen. Lyckades dock ta mig upp efter ett fåtal minuter för att käka lite frukost. Just nu sitter jag och väntar på att Ia ska komma och vi ska åka iväg till gymmet. Trots min trötthet är jag faktiskt lite taggad att börja träna igen efter mitt korta uppehåll. Tror också jag ska börja äta soppa och endast soppa. Såg ni liksom killen på Idol? Han gick ner 31 kilo på 2 månader genom att bara äta soppa! Time to gooooooo ;)

Igår fick jag åka in till skolan lite tidigare för när det väl gick att ladda ner mitt program så skulle det ta 30 minuter vilket jag inte hade. Väl i skolan kom jag på att jag ju ändå inte kunde göra något eftersom jag fortfarande inte fattar ett skit av photoshop. Haha, lyckat. Nope. Aja, tänkte iaf ladda ner programmet idag och sitta med lite tutorials och bara försöka lära mig. Om det så är det sista jag gör så ska jag lära mig det där programmet!! Haha
Aja, igår var det ja. Manusföreläsningen var guld! Älskar läraren. Han var väldigt ärlig och kunde otroligt mycket, precis som det ska vara. Bland annat sa han att skriva manus inte var någon konstform som alla trodde utan "a punishment from God". Haha. Borde kanske känna mig lite avskräckt från detta yrke men av någon anledning är jag mer säker än någonsin på att det är just det här jag vill göra i framtiden! Men men, vi får väl vänta och se. Han var helt övertygad om att vi innan vi avslutat kursen kommer falla i en grop och undra om vi verkligen tänkt oss för innan vi valde den här kursen. Upplyftande? Ja, faktiskt när han sa det ;) 

Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0