When hearts are crying

Nu har jag gjort det. Jag har mailat studievägledaren. Ska se om jag skulle kunna byta kurs. Har tänkt fram och tillbaka och kommit fram till att det är absolut bäst. Om jag har tur får jag börja den kurs Beatrice läser, "Filmberättande och analys A". Den känns mycket bättre och jag slipper känna panik precis hela tiden. Den känns också mycket närmare manus som jag nu lyckats fastna för. Känner att det kommer bli så mycket bättre om det nu skulle funka. Håll tummarna! 

Imorgon åker jag in till universitetet och har en föreläsning (måste ju närvara ifall jag nu inte får byta). Sen ska jag intervjua Lotta som är introduktionsansvarig om It's SÅ och sen ska jag träffa Martina. Tjejen är guldvärd och ska hjälpa mig lite med photoshop, återigen ifall jag nu inte skulle få byta. Får se om jag hinner iväg till gymmet också, skulle vara guld. Blir dock bara en kort vända för jag ska hjälpa mamma handla så jag får kanske inte bli super svettig, men lite sådär går väl. Ingen som märker ändå juuu, haha ;)

För någon vecka sen plockade jag och mamma lite svamp och jag tog kort på en sjuuuuukt stor en. Har glömt lägga upp den så här kommer den nu :)





Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0