Someone said to me...

Jag älskar Kinamat! När man köper med mat hem har man mat minst två omgångar. Haha, de har ju i så fasligt mycket! Men men, jag ska banne mig inte klaga. Mat en extra måltid är aldrig fel :)

Nu är jag hemma i stan igen. Ganska skönt att vara tillbaka, samtidigt som det är lite sorgligt att åka hemifrån. Men så är det väl alltid antar jag. Nu är det bara att ta tag i vardagen igen. 
Jag och Johanna blev klara med vår trailer och har lagt upp både manus & storyboard. Förhoppningsvis är det bara att släppa det efter onsdagens seminarium nu. Muy Bien. På torsdag är det nya delkursen som börjar. Jag och Elin har redan bestämt att vi ska jobba ihop och vi har dessutom en beställare så det är ju GULD! Bara att köra igång sen alltså. Innan det så är det dock manuset i manuskursen som gäller. Inlämning på onsdag. Känner att det börjar arta sig, men å andra sidan så kör jag ju bara struktur nu. Måste ju verkligen skriva ut scenerna också. suuuuuck. Men det ska nog gå. I hope ;) 

I veckan är det tänkt att jag och mamma ska åka iväg och köpa en cykel. Jag har redan sett ut vilken jag vill ha, håller tummarna bara att den ska finnas i butiken också. Fick veta att jag får tillbaka nästan 5 000 på skatten i sommar så jag har ju verkligen råd med en cykel. Haha. Mer shopping i Madrid med andra ord. Jag är ju ingen som shoppar särskilt mycket, det är liksom inte särskilt roligt enlig mig. I Madrid ändras det. Både jag och Mina blev värsta shopaholics när vi var där sist. Så kan det gå. Bra att ha pengar med sig med andra ord. Kan ju vara bra att ha lite pengar kvar när man kommer hem också när jag tänker efter. Inte handla upp allting liksom :)

Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0