Slowly waking up

När jag gick för att sova igår sa jag till mig själv att jag banne mig inte fick gå upp innan 8 idag utan ta lite sovmorgon. Sagt och gjort! Jag vaknade 7, men tvingade mig att somna om. Skönt att sova lite!

Idag ska jag försöka göra lite bakgrundsanalys till vårt manusarbete på dagskursen. Jag hoppas att jag ska hitta något, vet inte hur mycket at det vi ska göra som gjorts tidigare. Men NÅGOT måste det ju finnas. Vore konstigt annars.
Annars idag så har jag bokat tid hos frisören. Alltid lika spännande när man testar en ny salong och därmed en ny frisör. Hoppas på att det ska bli bra. Försöker leta lite bilder som jag kan ta med mig, men jag har inte hittat någon som jag fastnat för. Dock har jag några bilder som jag tänkte kan vara lite inspiration. Om jag säger att jag vill ha en blandning av dem så borde det väl bli rätt? Haha ;)

Ikväll sen ska jag hem till Agnes för att träffa tjejerna igen samt sjunga Singstar. Är ju så sjukt kul att hålla på med det där spelet. Haha. Dock typ lite läskigt innan man kommer in i det, man ska ju trots allt sjunga inför alla andra. Nu är vi ju bara 3, men det räcker kan jag säga! Haha. Det ska bli sjukt trevligt att träffa flickorna igen iaf som jag skrivit förut. Blir ju som sagt inte så ofta.

Tänkte faktiskt ta cykeln in idag med, det gick ju bra att cykla hem igår fast det hade mörknat så det ska väl gå idag med. I hope. I övrigt om cyklandet kan jag säga att det kändes att jag inte cyklat på ett bra tag. Det tog sin lilla stund innan jag helt hade balansen och några små grejer inträffade som jag kanske lite vill glömma. Som att cykeln ramlade när jag stod på Våghustorget så folket vände sig om och tittade på mig. Haha. GOSH!

Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0