You can't hide from love

Är nu hemkommen från universitetet där jag och Elin hade handledning med Agneta. Lite småsaker som vi ska tänka på plus att vi måste skriva en arbetsplan att skicka in. Det kommer bli jobbigt konstaterade vi för det är tusen saker att göra. Denna vecka har känts ganska slapp, alldeles för slapp! Nu blir det ändring ordentligt vill jag lova. Bara att köra på! Btw, fick veta att jag faktiskt kan kalla mig för filmvetare eftersom jag läst B-kursen. Jag har ju liksom gjort någon form av forskning med min uppsats. Höhö. Tycker det låter lite coolt faktiskt ;)

Jag får hoppa filmvisningen ikväll. Tråkigt. Det blir så krångligt med bilar om jag ska gå på den och eftersom jag ändå kommer missa föreläsningen imorgon så kanske det inte är hela världen. Det tar dock emot eftersom Oliver sa att den verkligen var värd att se. Elin tyckte jag skulle se om den fanns så jag kunde kolla typ på youtube. Får se. Hon prata om att streama på något annat sätt, men ni känner ju mig; jag kan inte med sånt. Haha. Men jag ska nog överleva, det är ju inte hela världen. Men som sagt, det tar emot. Ordentligt. You know why!

Imorgon är det som sagt båt till Åland med pensionärer som gäller. Haha, sooooo funny. Jag ska försöka ta lite bilder. Om det blir med min kamera eller bara telefonen återstår att se. Aja, men vi hörs på onsdag igen iaf ;) Ha det bäst!

Goodnight and Goodbye

Kommentarer
Postat av: Martina

Ha det så roligt! :D

2012-04-23 @ 23:13:35
URL: http://mrponny.blogg.se/
Postat av: Emma

Thaaaaaaaank you :)

2012-04-25 @ 12:08:09
URL: http://rockpophiphop.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0