We build it up to break it down

Vissa dagar är bara lite sämre än andra. Eller dagen är inte sämre i största allmänhet, bara just precis min värld. Den har varit full av irritation. Varför? Ja, ibland är dagar såna helt enkelt. Något som kanske pushade den ditåt var en sökande som gjort ett anmälningsärende. Jag registrerade det idag och så han skrivit sin mail på ansökan och sagt att vi kan nå honom på det skickade jag en ärendebekräftelse dit. Några timmar senare fick jag svar från honom med ett svar om att han ville vara anonym. Svaret jag fick var väldigt anklagande mot att jag gjort fel och inte kunde det jag håller på med. Det var droppen. Jag öppnade ett svar och det kliade i fingrarna att skriva att om man vill vara anonym skriver man för sjutton inte en mailadress om att man kan nå personen så. Jag skrev inte det. Istället blev det ett ursäktande mail där jag var noga att ändå poängtera att det faktiskt var han som gjort fel och inte jag. Plötsligt förstod jag han på jobbet som inte gör annat än att klaga på dumma människor, speciellt stockholmare och de som försöker tala om för honom hur han ska sköta sitt jobb. Haha. Adolfsberg är inte så högt på hans lista heller efter att en del ringt in och klagat på en sak vi skickat ut runt 400 remisser om. Här om dagen diskuterades det om de skulle platta hela Adolfsberg med marken och göra en stor parkering till Marieberg iställer. Haha, de är konstiga, I know. Speciellt då en av killarna bor i Adolfsberg ;)

Ja, det är allt jag ska klaga på idag. Att den som är tillbaka på administrationen nu och som lämnade hela ansvaret på mig idag på fikat tog upp ett fel jag gjort så alla kunde skratta åt det ska jag inte prata om. Nej, absolut inte. Grrr. Tur att killarna muntrar upp med sina helt sjuka kommentarer. Typ som mutantOS där alla är dopade eller om e-postadresser som ser ut som namn men egentligen är bäver på latin. Haha. Hur ska jag klara mig utan deras humor i höst? Bara 21 arbetsdagar kvar. Nu vet ni det. 

Nej, eftersom min kära mamma tror jag redigerar bilder på jobbet får jag kanske sätta mig med dem nu. Lägger upp några här på bloggen sen också. 

Goodnight and Goodbye
 
 
 
 

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0