What's Real

Nu sitter ni kanske där framför datorn och undrar vad som hänt med alla mina inlägg om Real. Har hon kanske slutat älska dem!? ALDRIG! Nej, anledningen är helt enkelt att de inte fått någon bra start på säsongen. Första matchen blev lika med 1-1 och andra förlorade de med 1-2. Det positiva i det här är att båda målen som gjorts har varit av Higuain. Tror ingen Madridista är ledsen över att han stannade. Speciellt inte jag. Haha. 

På det kan vi ju lägga till att de förlorade mot Barca förra veckan. Rerutmatch på Bernabeu inatt. Jag håller tummarna i sömnen. Jo, jag kan det. I've got skills! Hehe

Sen var det min real tatuering. Jag vill hemskt gärna göra en. En liten på handleden är det tänkt. MEN! Jag kom på något annat för bara några minuter sen. Jag vill ju ha något på högra armen för att bäga upp den jag redan har OCH tänk om man skulle skriva "Keep it Real"? Då får jag ju inte real samtidigt som det blir mottot för JB. Två flugor i en smäll liksom. Och för att vara den som är den så upptäckte jag dem ju typ samma år. Haha. Ja, detta får jag verkligen ta en funderare över. Hmm.

Håll gärna en tumme för mina pojkar inatt om ni har en stund över :)
Goodnight and Goodbye

Kommentarer
Postat av: Martina

Åååh! Det var ju en jättebra idé! Keep it Real alltså :D:D

Svar: haha, jag förstod nästan att du skulle tycka det ;)
Emma

2012-08-29 @ 22:14:10
URL: http://www.mrponny.blogg.se



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0