Biodag med lussevaka

Ja, då tycker jag vi tar en snabb genomgång av gårdagens filmer. Efter lite huvudräkning kom jag fram till att jag var på bion i 15 timmar på mindre än ett dygn. Blir något att slå i framtiden det. Fem filmer hann jag med, två som går nu och tre förhandsvisningar. Här kommer dom alltså.


Först ut var De fem legenderna som ska recenseras till Lösnummer. Jag var själv i salongen ganska länge, men tillslut kom det fyra till och satte sig framför mig. Filmen var enligt min mening riktigt bra. Inte alls en ren barnfilm utan helt klart något för alla åldrar. Synd bara att den inte gick i 3D för en del bilder skulle varit riktigt snygga som sådana. Som sagt, recension kommer.


Andra filmen var The Hobbit: An Unexpected Journey som sågs i 3D. Hur fantastisk var den väl inte? Jag är kär. Kommer att ses minst en gång till och då i High Frame Rate. Måste ju testas. Om ni vill se den och vill ha med någon så tveka inte att säga till. Jag kan se den om och om och om igen. SÅÅ BRA!


Tredje filmen, och första under Lucia Movie Night, var Mammas pojkar. Den ska recenseras till Lösnummer och jag funderar på om jag ska skriva nu redan så slipper jag se den igen. Så extremt bra var den inte. Åh andra sidan så är jag väl inte världens största fan av Malmros filmer, så gillar man den typen av film så gillar man nog denna också. Helt okej. Och Mia Skäringer är ju inte helt dålig om man säger så. 


Fjärde filmen blev Jack Reacher. Den har fått ganska bra kritik har jag sett, men det var nog inte min typ av film. Jag gillade ju verkligen Bond och såndana filmer, vilket denna var väldigt lik, men enligt mitt tycke leverarades det bara repliker och ingen känsla. Minus för det. Själva storyn var väl dock lite intressant.


Håll i hatten nu! Femte och sista filmen blev ingen mindre än Silver Linings Playbook. Jag klagade ju ganska rejält när de flyttade premiären till i vår då jag bestämt mig för att recensera den och allt. Nu fick jag se den iaf. Kanske inte bästa filmen jag sett direkt men helt klart i min smak. Kommer inhandlas när den kommer i butik. Och ja, det kan bli att jag ser den i vår på bio igen. IIHH!

Det var det. Ingen dålig bioupplevelse direkt. Jag ska absolut inte klaga. Det inhandlades även en figur från Hobbit. Jag samlar ju på filmsaker. Allt med film vill jag ha! Om det finns kvar blir det kanske en liten figur också vid nästa besök. Återstår att se. 

Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0