En mi corazón

Det är ganska avslappnande att sitta och lyssna på spansk musik ibland. Kanske inte all spanks musik, men jag har hittat en sångerska (tack vare finaste Ramos) som verkligen kan lugna ner mig. Väldigt skönt. 

Under förmiddagen fick jag ett mail från killen på ÖBO. Tydligen var det några anmärkningar som kom upp när de besiktade lägenheten för några veckor sen. Kul att få det idag när jag ska lämna nycklarna absolut senast på måndag. Han hade försökt få tag på mig via min mobil sa han. Duktigt av honom när vi kommit överens om att han skulle maila då jag inte har så bra teckning här på landet. Blir så arg på vissa människor. Jag frågade ju verkligen om det gick bra att han mailade och det var absolut inga problem sa han. Hmf! Anmärkningarna kan man ju också ha lite synpunkter på. Det räcker tydligen inte när man bor hos ÖBO att ta ut hela spisen och göra rent den och runt utan man måste tydligen plocka isär den och skrubba för att det ska vara godkänt. Äsch, bara att göra. Var inne en sväng idag, men fattade inte alls hur jag skulle få bort glasen på framsidan av spisen så Ia får följa med in imorgon. Nej, jag tänker inte ta hänsyn till att de kanske inte vill jobba i helgen. Hade det varit så fick de väl höra av sig som vi kommit överens om! Så det så.

I övrigt har jag kommit fram till, tror jag, exakt hur jag ska analysera i uppsatsen. Min stora fasa innan. Så skönt att knäcka den nöten iaf. Nu ska det nog gå bra. Hoppas jag!

Hoppas ni haft en bra dag!
Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0