Falling back into place

Lättnaden när jag är av med sammanfattningen av boken jag inte riktigt fattar är enorm. Jag fick inte med precis allt utan det är verkligen en sammanfattning. Hon sade två A4 och det är det, om det skulle vara mer utförligt än så skulle hon väl sagt att det skulle vara fler sidor? Är det nu inte bra så får jag väl göra om det då, inte hela världen. Då kanske jag inte har fullt så mycket och det är lättare att koncentrera sig på just det. För tillfället håller jag dock tummarna för att det ska vara okej så jag kan släppa den delkursen. 

Utöver att ha gjort klart sammanfattningen har jag skrivit treatment och plockat lite i mitt rum under dagen. Det sistnämnda börjar arta sig trots att jag inte fått upp så mycket från flyttlådorna. Det stora har kommit på plats och det känns otroligt skönt. När det gäller treatment går det också framåt, men det är så sjukt svårt att komma på de "små" scenerna. Att skriva dansscenerna är ju inte heller det lättaste. Hur skriver man det liksom? Har börjat skriva ut vilken låt ungefär jag tänker mig för tillfället så får de väl fantisera lite själva. Haha. Snällt. Men jag tror det löser sig. Nästa vecka ska jag på möte på torsdagen istället för den klassiska onsdagen. Två kunde inte onsdag och jag tyckte det kanske var tråkigt att bara vara två så jag hoppade på dom. Då tänkte jag ju inte på att jag skulle behöva lite feedback från Oliver också vilket jag känner att jag verkligen skulle behöva just nu. Hmm. Typiskt. Äsch, de jag är med brukar kunna ge bra feedback så jag får väl helt enkelt lita på dom. Annars får jag prata med Oliver i januari. Det går ju också (förutsatt att jag inte fått praktiken på Mellon, vilket jag inte tror jag får). Tack för det!

Nu ska jag fortsätta med treatment medan jag väntar på samtal från mamma. Hon var tvungen att åka in till sjukhuset med mormor och skulle eventuellt ringa efter någon som kan hämta henne om mormor blir inlagd. Annars hör hon väl av sig och säger att hon kommer hem på annat sätt. Med tanke på att jag inte får någon sömn natten till torsdag vore det ju inte helt fel med en blund eller två inatt. 

Hoppas ni haft en bra dag nu alla!
Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0