En tur hem till skogen



Igår begav jag mig iväg hem till landet. Jag hade lovat att hjälpa morfar med hans stol som gått sönder, ta lite kort på småpojkarna (ni ser lite resultat här nedan) samt se på lite Melodifestival. Vi firade ju också att mormor fyllt år i fredags samt att mormor och morfar då firade 60 år sen de förlovade sig. Mycket på gång här. God mat och trevligt sällskap med andra ord. 

Idag var jag och la familia ute vid Marieberg för att handla lite. Jag fick nog med mig mest. Ett par joggingskor inhandlades där jag fick 500 kronor rabatt. Tack för det. Skorna kändes väldigt bra så när knät är bättre är det bara att köra på. Kommer bli super!
En stycken dator inhandlades också som jag faktiskt fick av min absolut bästaste morfar. Det är samma märke som Notis så den får helt enkelt heta Notis Senior (eftersom den är större). Haha. Så kan det gå. Killen som hämtade ut datorn åt mig var sjukt likt Ben Barnes. Åh <3 ; ) Ett fat för när jag gör pan con tomate samt två egentligen ljushållare, men som jag köpte som glas, inhandlades också. Jag är riktigt nöjd med dagen.

Nu ska det göras lite mat - Ris med lax och lite grönsaker - och tittas på Melodifestivalen (thank God for svtplay!). Jag måste se det igen så jag vet att jag inte drömde! ; )

Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0