Fjärilar i magen

Jag kom på att jag har varit usel på att blogga de senaste dagarna. Anledningen är helt enkelt att jag inte hunnit. Jag brukar försöka slänga in ett inlägg trots att jag har mycket i skolan, men de första dagarna på den här veckan har varit lite väl mycket. Någon längre utläggning får ni nog inte nu heller. Haha. Som sagt, dessa dagar har jag pluggat, pluggat, pluggat. Igår hann jag dessutom med att gå på en förhandsvisning av This means war tillsammans med Ia, mer om det sen. 

Nu ska jag snart packa ihop och dra iväg till skolan. Seminarium med opposition står på schemat. Vi i gruppen var några som totalt förvirrade oss själva så när jag och Johanna igår skulle skriva ihop vår opposition visste vi inte riktigt vem vi skulle opponera på. Haha. Vi skrev till båda ; ) Nu har vi dock koll så det ska nog gå bra. Höhö. 
Senare ikväll, rättare sagt 17.30, är det dags. Då har jag hunnit lämna in mitt manus också så det är ju guld. Men då ska tatueringen göras. Ställe är bestämt nu och jag är nöjd med mitt val. Den kommer sitta på handen. GOSH! Jag har haft fjärilar i magen ett par dagar nu, men idag är de nog värst. Min förhoppning är bara att de inte börjar flyga upp i huvudet. Då har vi problem ; ) GAAAH! Håll tummarna för mig, okej?

Ha en bästig onsdag alla fina : )
Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0