Ingen tid att andas

Jag kör ett snabbt inlägg så här på kvällen. Sängen ropar, men den får vara tom ett tag till. Det måste bli några sidor manus till innan jag kan sova om det här ska funka. Jag funderar stark på att se om det finns något i köket som kan väcka mig lite. Varm choklad funkar ju alltid något om inte annat. 

Idag har det varit just pluggande som varit i centrum. Klockan 10 befann jag mig på universitetet där jag träffade Johanna. Vi satt till cirkus klockan 14 med vårt arbete och det lyckades komma in en hel del annat prat också. Haha. Men vi känner att vi ändå har kommit ganska långt på vår historia. Skönt att veta att vi båda har samma tidspress, det är så jobbigt att kämpa med sånt här ensam. Anyway, efter det tog jag bussen ut till mammas jobb och följde med henne och Ia till Maxi för att fylla på kylskåpet. Väl där kom jag fram till att en liten frys ska inhandlas, för jag vågar ju inte köpa något av rädsla att det inte ska få plats i mitt lilla fack. Får se om jag hittar någon billig bara.

Nu på kvällen åkte jag upp till stan bara för att se på dörren att zumban var inställd för att Dermot skadat sig. Stackars honom, men tråkigt för oss. Dock väljer jag att se det som ett tecken på att jag verkligen behöver min tid till pluggandet, men samtidigt behövde lite frisk luft. Det gäller att hitta lite positivt i det hela : )

Back to work, ha en bra kväll mina vänner.
Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0