Just another saying



Ännu en bild från min vistelse hemma i helgen.

Jag fick en släng av skrivande. Ehm. Ja, men jag började skriva på mitt manus och fann mig själv helt plötsligt skriva som jag vet inte vad och komma på en massa bra saker. Det är ju super, men problemet är att så fort jag kom på det så försvann det. Haha, typiskt. Aja, bara att börja nöta igen. Lite kan jag nog skapa utifrån de idéer jag kom på..

Dagen i allmänt består väl av manusskrivande, läsa manus samt tvätta. Ikväll sen är det Alfapetturnering med Lösnummer. Jag kommer åka ut direkt för jag har ingen aning om hur man spelar. Haha. Men skit samma. Det kan nog bli trevligt ändå och någon gång ska ju vara den första.
Okej, ni vet ju hur det är med mig, mitt minne kan vara det sämsta i världshistorien, så detta som kommer nu kan vara repetiotion eller något helt nytt. I don't know. MEN, jag har haft lite kontakt med en tatuerare och om han hinner svara så kanske det blir av redan på torsdag. Hjälp! Annars är det kanske nästa vecka som gäller. Nu när jag mailat honom och detta verkligen kommer bli av så börjar jag ångra mig. Tänk om jag ångrar mig efter! Tänk om jag svimmar! Hua, varför bestämde jag mig för detta? Jag är inte ens helt hundra på vart den ska sitta. Haha, duktiga Emma. NOT! Hmm, om han inte kan de tider jag föreslagit kanske jag drar lite på det. Jag har ju tänkt igenom detta i jag vet inte hur många år nu, men det kanske tåls att tänka igenom ytterligare lite? Jag vet inte. Vi får helt enkelt se. Jag är dock redan nervös... ; )

Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0