On the limit

Ibland undrar jag hur jag planerar mitt liv. Haha. Idag i skolan insåg jag att jag borde stressa på som bara den. Det har jag gjort i några timmar nu också, men har kört fast och tänkte rensa hjärnan lite med ett blogginlägg. Manusutkastet ska vara inne på onsdag. Till måndag ska vårt manusarbete i dagskursen vara inne och med det även en arbetsjournal. Sen på onsdag ska vi opponera på en annan grupp. Johanna som jag nu jobbar med läser också manuskursen så vi båda är ganska så stressade just nu. Utöver det så ska jag försöka fixa lite med filmklubben. Sen ska jag försöka att inte vara en främling på Lösnummer. Jag är spänd på att se hur jag kommer klara våren utan att gå under. Haha. Nej, positivt tänkande ska det vara. Det kommer bli bra. Det jag gör är ju roligt så förhoppningsvis kommer det gå undan. Jag har ju mitt Madrid i slutet där som jag får kämpa mot. 

Då jag slutade skolan begav jag mig mot Behrn för att hämta ut hockeybiljetter. Ekonomisk som jag är (jag vet, de flesta säger att jag är snål, men det ÄR ekonomisk jag är :P) så gick jag istället för att ta bussen. Det är ju inte alls långt liksom. Dock var det stängt så det vara bara att knalla hem igen. Trots besvikelsen över att jag inte fick några biljetter så kände jag att det var bra med den lilla turen. Nu fick jag mjukstarta med träningen igen och känna av mitt knä. Jag tror det blir mjukstart på gymmet också för helt bra är det inte än, även om det har blivit en enorm förbättring. Dessutom fick jag tid när jag gick där för att tänka igenom saker. Det är bra. Jag gillar att tänka igenom saker : )

Nu har jag som sagt kört fast i arbetet. Att det är kallt som skrutt i lägenheten och att mitt huvud börjar ge upp hjälper ju inte precis till att komma tillbaka på rätt bana igen...

Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0