Ready or not



Idag hade jag planen att gå upp till gymmet efter frukosten. Jag följde min plan ända fram till det var dags att sätta på mig ytterskorna. Jag tog en extra titt utanför fönstret och konstaterade att jag lika gärna kunde stanna inne och städa istället. Sagt och gjort, nu är hela lägenheten städad och fixad samt en hel drös med disk diskad. Skönt att få det gjort, har gått i taket här sista veckan för det sett ut som tredje världskriget här hemma. 

Sen angående Mellon ikväll. Jag skrev ju ett lite inlägg där jag hade svårt att välja. Nu har jag lyssnat igenom och har ännu svårare för det där valet. De två jag tillslut valde är jag nu väldigt osäker på. Kanske de jag helst vill se i finalen, men GAH! Nej, jag vet inte. Sjukt svårt denna vecka. Jag väljer att lämna det öppet till svenska folket att välja själva. Haha. Hoppas bara det inte blir pannkaka då ; )

Nu ska jag se om jag kan förstå hur man betalar på kanal 5 play så jag kan få se torsdagens avsnitt av Once upon a time. Jag glömde ju spela in det. Hur kunde jag? Älskar ju serien.. Hmm 

Goodnight and Goodbye 

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0