Stuck in a love prison

Vad är jag för svensk om jag inte börjar detta inlägg med att framföra mina gratulationer till vår kära kronprinsessa och hennes Daniel till den lilla nyfödda prinsessan. Hur gulligt som helst att hon fått en liten dotter nu. Sverige har verkligen väntat på det här ögonblicket. Haha. Åh, jag tycker hela Viktoria och Daniels historia är så gullig...

Nu har jag nämnt det och gjort min del som stolt svensk. Nu kan vi lämna det. Haha. Hela media Sverige kommer ju skriva om det här jag vet inte hur länge, så jag kommer lämna det till detta. Punkt.
Min dag började 7 imorse. Det vankades nämligen seminarium vid 9. Seminariet tycker jag gick precis som vanligt. Jag gillar min seminariegrupp mer och mer. Denna veckas uppgift är att skriva manus till en dokumentär om mannen som hittades utanför Umeå. Hur sjutton skriver man manus till en dokumentär? Haha. Dessutom ska vi vara så objektiva som möjligt och det är ju banne mig inte lätt. Hur man än gör så blir det ju subjektivt. Suck. Men det ska nog gå. Jag ska jobba med Elin igen så något bra ska vi nog komma fram med : )

Nu ska jag ta och käka lite lunch och sedan ta bussen ut till mammas jobb. Vi ska åka iväg till Maxi och handla. Idag kan jag verkligen handla på mig för jag köpte nämligen en frys igår. Haha, jag var tvungen. Kommer vara så skönt när man vet att man har platsen. Nu kommer jag förhoppningsvis kunna köpa hem saker och kunna laga lite bättre mat. Under gårdagen köpte jag även en ny dvd-pelare så den ska väl upp här på eftermiddagen någon gång. GULD! Jag håller på och ska beställa säsong 1 & 2 av Supernatural. Jag måste ju se hur det fortsätter och man fick köpa säsong 1 till specialpris. Kanske ska tillägga också att även säsong 2 fanns just nu till specialpris. Som hittat. Haha.

Såg just att jag fått mail från hon från 3 om min vinst. Hon mailade mig igår och berättade att hon inte kunde ringa för hon kom på att hon inte hade mitt nummer. Haha, smart. Iaf så berättade hon att hon kommer skicka telefonen och biljetterna på måndag så jag har dom senare i veckan (biljetterna är ju bra att jag får eftersom det är nästa fredag :P). Ska maila tillbaka nu och se hur fn jag gör med tanke på att jag är bunden till Telia ett år till :( Hoppas det ordnar sig och HOPPAS jag får en blå telefon och absolut inte en rosa ; ) Haha

Goodnight and Goodbye 

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0