På förhand 2



Orginalbild från Melodifestivalens hemsida

Jag hinner inte skriva så mycket, men jag ska banne mig göra ett inlägg om deltävlingen på lördag. Det känns obligatoriskt. 

I denna deltävling finns det inga som är i närheten av den storhet Loreen och Dead by April var förra veckan. Dock har jag två favoriter som jag tydligen delar med de som satt i publiken i dagens genrep. Favoriterna är Ulrik Munther och David Lindgren. Den som känns bäst är Ulrik.
David Lindgrens låt är riktigt bra, men jag vet inte hur han kommer klara sig på scen. Kommer det bli väldigt musikal? Av de 60 sekunder jag såg kunde jag inte sluta tänka på hur mycket bättre den skulle vara med till exempel Danny som är född till låtar som denna. Dock tror jag David kan göra det bra när det gäller, han är ju trots allt en riktigt bra musikalartist. 

En annan som känns som att låten skulle vara mycket bättre är Andreas Lundstedts låt. Jag tycker inte han gör den riktig rättvisa. Han är för glad. Haha. Annars är det lite toppar och lite dalar. Inte lika hög kvalitet som förra veckan. Dock tror jag det blir helt okej. Det brukar ju bli det : )

Men Ulrik Munther och David Lindgren till final om jag får välja alltså. Hur stor är chansen att jag får rätt två veckor i rad? Hmm

Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0