Once out, soon in



Bild från förra veckans promenad

Nu har jag bloggat om lite annat ett tag så nu kanske jag ska ta och skriva om min dag..ar. Av någon anledning är min motivation till gymmet väldigt ljummen och på helgen nästan kall. Igår när alla gymkläder var på sa jag till mig själv att skita i gymmet. Istället tog jag en lång promenad i skogen. Mycket skönare när det är så otroligt vackert väder och man vet att man måste sitta inne resten av dagen. Dessutom har jag kommit på att jag älskar skogen. Inte så konstigt kanske eftersom jag är uppväxt i en... typ. När jag bodde hemma på landet nästan i skogen uppsakttade jag den aldrig riktigt. Nu när jag bor inne i stan känner jag mig hemma när jag går där i skogen och vill inte gå tillbaka till lägenheten. Kanske inte är så konstigt att jag älskar fantasy så mycket?

Även idag har jag tagit en liten promenad, men inte i skogen. Idag gick promenade först till Statoil och sedan vidare upp på stan. Väl på stan köpte jag lite små saker på entré samt en massa nagellack. Haha. Jag har en plan till finalveckan i Melodifestivalen ;) 

Utöver detta har det varit pluggande som gällt. Jag har inte hunnit skriva så mycket på mitt långfilmsmanus utan det har varit fokus på vår veckouppgift i dagskursen. Reportaget. Jag har ingen aning om vi har gjort rätt eller inte och det är en grej vi ska skriva som varken jag eller Elin har någon aning om vad vi ska göra. Jag gillar verkligen den här kursen, men de ger oss bara en massa uppgifter, men lär oss inte riktigt HUR vi ska göra dom. Om jag inte läst manuskursen skulle jag ha dött en smula. En bättring på det området tycker jag.

Nu är det bara att hålla sig vaken hela natten för det vankas Oscarsgala. Jag har gett mig sjutton på att jag ska se det, men har väl kanske inte riktigt tänkt på att det håller på till 6.00. GÄSP! Men det ska väl gå, när det var Pirates-premiär var jag ju vaken hela natten och jobbade dagen efter. Detta ska allt gå. Bakat scones och ställt in en colaburk i kylen. Kanske läge att ställa in ännu en? Haha ;)

Goodnight and Goodbye 

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0