We'll never be as bright as we are now



Orginalbild

Jag var tvungen att lägga in bilden ovan för det påminner så SJUKT mycket om manuset jag och Kristofer skrev tills idag. Haha. Det handlar liksom om en ensam man och en ensam hund som träffas och får vara ensamma tillsammans. Höhö ; )

Seriöst, jag måste sluta oroa mig så mycket inför att de här seminarierna. Det tog ju inte sååå lång tid innan jag fått förtroende för Agneta och slutade oroa mig, när ska jag göra detsamma med Oliver? Jag har fått för mig att han ska vara supersträng, men han är verkligen supersnäll. Jag fick lite kritik (eller mja, en hel del...), men samtidigt får jag ju tips om hur jag ska lösa det. Det är exakt den typen av kritik jag vill ha. I slutet var han tvungen att säga lite som var bra också för han tyckte jag bara fått kritik, men det gör mig inget. Visst måste jag veta vad jag gjort bra så jag kan jobba vidare på det spåret, men det är det dåliga jag vill fokusera på att förbättra. På den bra sidan sa han bland annat att det var vissa scener han gillade och inte tyckte jag skulle ta bort, men han sa inte riktigt vilka. Haha. Nu kommer jag ju säkert ta bort dom och ha kvar de mindre bra. Skulle vara så typiskt liksom. Överlag ska jag slå mig själv riktigt hårt nästa gång jag tvivlar på att Oliver är lika bra som Agneta. Han kan till och med vara bättre! Dock är jag lite tråk på de där seminariena och säger typ bara "mm", "jaa", "precis". Haha. Något att jobba på kanske?

Nu i veckan ska jag försöka åka ut till IKEA och köpa en dvd-pelare. Fick ännu en film hem på posten idag, The Three Musketeers, och jag har inte plats. Det är redan filmer som bara får ligga för det inte får plats. Måste verkligen inköpas ännu en. Haha. Utöver det ska vi titta på en frysbox, jag kan fasiken inte leva på bara ett frysfack! Jag är för dålig i köket för att kunna planera så det får plats i det där lilla facket ; ) En sväng till bion kommer det bli också för en riktig snyftare, Extremely Loud & Incredible Close. En liten recension till Lösnummer är det tänkt. Nu kan ni det mesta jag ska göra. Haha. Hoppas på att tatueraren hör av sig också så jag kan få min tid. Börjar nästan tappa det taggande inför det hela. Nej nej nej, det får ej ske...

Nu ska jag sova så jag orkar kliva upp imorgon. Gäsp.
Goodnight and Goodbye 

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0