And I'm feeling good

Torsdag. Vart försvinner dagarna? Det hinner ju knappt bli en ny vecka innan den är slut igen. Tiden flyger iväg. På riktigt. 

Idag ska jag som sagt träffa min grupp och jobba på uppgiften som ska in på måndag samt ha en föreläsning om uppgifterna vi kommer ha den närmsta framtiden. Jag förstår inte riktigt varför vi inte kunde få veta det på första föreläsningen som ändå inte var något stort istället för att ha en hel extra föreläsning. Aja, förhoppningsvis rätas några frågetecken ut iaf. 
Efter skola och plugg ska jag och Mina sedan ikväll gå på zumba. Nerikes dansinstitut har tydligen en kurs där det är drop-in så länge det finns platser. Åh, jag hoppas inte platserna tar slut för jag vill så gärna gå. Jag saknar institutet lite faktiskt och framför allt saknar jag dansen! Vore så guld om jag kunde gå på det här på torsdagar och därmed få en lite varierad träning. Om jag bara kör gymmet hela tiden kommer jag snart tröttna även om jag inte kör samma maskin hela tiden. Nä, att dansa zumba en gång i veckan vore verkligen ett plus. Får se idag om det är så roligt som min hjärna säger mig att det är : )

Nu måste jag springa. Ha en bra torsdag mina vänner!
Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0