Bara en helt vanlig dag

Jag är kär. Så väldigt kär. I zumba. Haha. Jag tror jag log nästan lektionen rakt igenom för det var precis rätt. Älskar de spanska/latinska låtarna och stegen. Jag och Mina har redan bestämt att det blir ett återbesök nästa vecka! Att det var Dermot själv som var vår lärare är ju bara ett stort plus ; ) Jag kan säga också att zumban var en helt perfekt träningsform, iaf för mig. 50 minuter försvann fortare än jag han blinka (hade gärna fortsatt 50 minuter till!!) och helt plötsligt var man svettig utan att man tänkt på att man faktiskt ansträngt sig. Så GULD!

Igår var jag iväg med familjen och handlade lite mat. Sen blev det en stund på gymmet följt av en tur på stan med Mina. Sportkläder skulle inhandlas, men jag hittade bara en sport-bh. Efter lite inhandling köptes det med mat och kvällen spenderades sedan hos Mina med bland annat tittande på The Voice. Trevligt, det görs gärna om. 

Nu ska jag snart iväg till gymmet och troligen köra ett styrkepass. Imorgon hinner jag nog bara lite kondition då jag har årsmöte med filmklubben sen. Aja. Lite plugg ska jag försöka hinna med dagen till ära också. Kan hända att vi hörs igen ; )

Goodnight and Goodbye



Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0