Don't tell a lie

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt. I förra inlägget skrev jag att Real vann sin första match för året då och så var ju inte fallet. Det var ju deras första match i La Liga, med de vann ju faktiskt mot Malaga innan vilket var deras första match för året. Så, nu är det tillrätta och vi kan alla pusta ut ; )

Min hemtenta är inlämnad och jag börjar känna mig klar nu inför seminariet. Jag läste igenom min opposition först med mina anteckningar som stöd och lyckades få ihop 20 minuter. Sen läste jag det direkt som det stod eftersom jag vet att det är mer exakt av vad som kommer vara på seminariet, då tog det 8 minuter. Haha, jag kommer dööööö. Hoppas respondenten flikar in mycket så det tar de där 20 minutrarna plus att min tunga inte fastnar. GAAAAH! Varför ska de byyyyyyyta. Jag vill ha gamla gruppen och Agneta (ja jag vet att jag tjatar om det, men jag vill verkligen det!). snyft. Aja, håll en tumme för att det går bra plus att Oliver inte sågar min analys som vi tydligen ska få svar på idag. Svälj. Fjärilarna börjar vakna i magen. Måste man bli nervös!? Nej sluta.

BTW, det har kommit startlista för Melodifestivalen nu. Börjar dra ihop sig. Jag kommer nog lägga ut den här på bloggen när pluggandet avtar efter onsdag om ni inte känner för att kolla upp det någon annanstans ; )

Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0