If you don't know, how can you tell

Det här är ju sjukt. Jag har knappt fått någon sömn för att jag dels varit övertrött, men kanske mest för att kroppen har värkt så fort jag rört mig. Men det gör inget, det känns skönt. Då vet jag att det tog igår. För att vara lite extra duktig gick jag upp till gymmet och körde en halvtimme på crosstrainern. Min kropp var i uppror! Haha. Men med lite viljestyrka lyckades min hjärna vinna över kroppen. Muy Bien.

Mitt schema inför våren har uppdaterats lite. Bland annant stod det klart och tydligt att vi sak införskaffa fyra av våra böcker redan nu så fort vi kan. Ibland ska man ha tur och det visade sig att jag hade lite tur då jag upptäckte två utav dessa redan stå i min bokhylla. Gracias. De andra två är nu beställda. För att börja tänka vist väntar jag med resten av litteraturen tills vi börjar. Jag vill gärna slippa köpa böcker som det sen visar sig att jag inte behöver. Det har hänt förut. Man lär sig av sina misstag ; )


Originalbild

Just nu rullar Sagan om Ringen i dvdn på min tv. Vad kan väl vara bättre att ha i bakgrunden när man skriver tenta om fantasy, speciellt då det är en av de filmer jag valt att skirva om. Dock känner jag att det finns så mycket att skriva om den plus de andra tre att jag helt enkelt bara får skrapa på ytan. Det vore kul att skriva något mer. Något större. Fördjupa sig. Jag hoppas jag en dag kan ta mig tiden till att göra det, om inte för något annat så för mig själv. Det är alltid roligt att se vad man kommer fram till. Yes, där kom just en sak att lägga till min lista att göra innan jag dör ; )

Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0