Sleepless

Ojojoj, jag är så trött att jag lätt skulle kunna sova bort hela dagen. Varför vet jag inte riktigt för jag gick och lade mig vid en rimlig tid igår och har sovit relativt bra. Skumt!

Igår blev det plugg hela dagen, förut om en stund på förmiddagen då jag var uppe på gymmet en snabbis. Mycket krångel blev det då först min dator inte ville ansluta till internet och sedan hittade jag inte vart man skulle lägga upp arbetsjournalen och ingen i klassen verkade ha så mycket koll. Tillslut löste det sig ändå. Vi lämnade in vårt manus + synopsis, jag lämnade in min arbetsjournal som blev på tok för kort samt att jag skrev respons till två andras arbeten. Varför vi ska ha deadline på ALLT just på måndagen förstår jag inte. Kan inte typ responsen ha deadline på tisdagen? Hmm. Aja. Jag lyckades lösa ganska mycker med scenerna till mitt långfilmsmanus också. Ska skriva ihop det i ett treatment så ska jag skriva in scenerna i manus. Jag hoppas det fyller ut ganska mycket och att jag kan komma upp mot 90 sidor nu. Håller tummarna.

Nu idag tänkte jag dra upp återigen till gymmet. Det kan bli lite styrka, men jag får se. Min trötthet kan stå i vägen. Annars blir det crossen igen. Igår hade jag inte alls ont i knät under träningen då jag körde crossen, bara lite före och efter. Blir nog crossen tills knät har gått tillbaka till att inte göra ont alls : )
Ikväll sen vid 17 är det föreläsning i "Språk i text och dialog". En föreläsning jag ser fram emot då jag känner att jag behöver fördjupa mig lite i det för att få till ett bra manus. Kommer säkert bli bra det här : )

Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0