Something to look forward to

Är nu hemkommen från Mina samt har ätit lite mat. Vi bokade aldrig något för självklart skulle det ta någon dag för pengarna att komma från mitt konto till hennes konto. Vi bestämde att hon skulle komma till universitetet på måndag i min håltimma istället. Jag hade tänkt gå på Lösnummermötet då jag faktiskt för en gångs skull hade tiden, men eftersom det är för fotografer så tänkte jag att jag kunde ju fixa det här istället så vi får det klart. Haha, jag kommer aldrig få gå på nåt möte då det pratas foto! ; ) Men aja. Jag och Mina har iaf bestämt oss för hur vi ska bo, vilka datum samt flyg. Vi valde att bo på hostel istället för egen lägenhet. Egentligen  av två anledningar, den första för att det kan vara trevligt med lite annat folk, men kanske främst för att vi sparade på det! Lite extra pengar kvar i handen tackar man inte nej till. Dessutom ser det ut som att det här hostelet ligger på samma gata som Real-shopen ligger på. GULD! Bara att gå gatan ner då för att komma till den viktigaste affären av alla ; ) 

Just nu när jag sitter här känner jag mig lite velande. Ska jag upp till gymmet eller ej? Det är ju bra om jag går upp, men eftersom jag körde hårt igår kanske kroppen behöver vila och jag är supertrött. Just nu lutar det mot en liten stund på crossen dock. Man mår ju alltid lite bättre om man varit där. Svåra val.

Nej, om man skulle diska klart det sista, städa och försöka börja resan mot första utkastet av manuset kanske? Måste ju sitta med treatmentet och få ihop historian nu efter de kommentarer jag fick på förra seminariet. Måste ju se vilka scener jag ska stryka, vad jag ska stoppa in istället samt vad sjutton jag ska byta ut de scener jag tar bort mot. Oliver önskade en konflikt mellan tjejerna som INTE handlar om en kille. Tydligen är det väldigt få filmer som handlar om det då det nästan alltid går att prata om "the male gaze" i filmer. Om jag ändå skriver en annorlunda fotbollshistoria kan jag ju slå på stort och skriva en lite annorlunda film. Ska det vara så ska det ; )

Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0